Vakantie huis, vakantiehuis,vakantiewoning, huisje, gte, gite, bed and breakfast, bed & breakfast, b&b, B&B, te huur, for rent,  privacy, zwembad, verwarmd zwembad, sauna, massage, frankrijk, Bargemon, Var, Provence,Cote d'Azur, naturisme, naturiste, naturistisch, naturist, bloot

Gte en B&B  'le Baou' -   Sport en Cultuur

Natuurlijk kun je je verblijf hier ook een actieve, sportieve invulling geven. Oneindig veel wegen en paden nodigen je uit tot wandelingen of fietstochten, die je in het prachtige landschap altijd wel langs een oude rune, bij een verrassend uitzicht, door de wijngaarden of in een sfeervol dorp brengen.Vanuit de plaats Castellane (drie kwartier rijden) kunnen de stroomversnellingen van de rivier de Verdon per raft of kano worden verkend, een absolute aanrader. Minder avontuurlijk maar evengoed leuk is het huren van een kano of een waterfiets voor een tochtje over de fraai gelegen stuwmeren St-Cassien en Ste-Croix, of over het rustige water van de rivier de Argens. Golfers vinden maar liefst vier mooie banen binnen een straal van ongeveer een half uur rijden: St-Endrol, Roquebrune, Taulane en Terres Blanches.
Ben je meer cultureel georienteerd dan sportief? Spreekt de verstilde sfeer van een oude romaanse abdij je aan? Of ben je liefhebber van de kunst uit de 20e eeuw met namen als Picasso, Matisse, Leger, Czanne? Wil je een zomeravond besteden aan een concert, al dan niet in de openlucht? Hoe dan ook: de mogelijkheden en keuzes zijn groter dan wat je in n vakantie allemaal beleven kunt!