Vakantie huis, vakantiehuis,vakantiewoning, huisje, gte, gite, bed and breakfast, bed & breakfast, b&b, B&B, te huur, for rent,  privacy, zwembad, verwarmd zwembad, sauna, massage, frankrijk, Bargemon, Var, Provence,Cote d'Azur, naturisme, naturiste, naturistisch, naturist, bloot
Bed & Breakfast Le Baou'

Heb je zomaar zin om er even een paar dagen tussenuit te gaan voor een (naturistisch) verblijf in het klimaat en de omgeving van de Provence? Of wil je - bijvoorbeeld om de verkeersdrukte van de zaterdag te vermijden -  al wat eerder naar Le Baou komen dan het begin van de door jou gehuurde periode in de gte? Of wil je juist n of meer dagen later vertrekken dan de standaard zaterdag? Of is de gte reeds bezet?

Dan hebben we een perfecte oplossing voor je: de bed & breakfast die gevestigd is in een separaat gedeelte van villa 'Le Baou', het woonhuis van jullie gastheer en -vrouw Wouter en Jozien. Je beschikt over een van de rest van het woonhuis afgescheiden combinatie van een ingang, een hal, een toilet, een badkamer met dubbele wastafel, ligbad, en afzonderlijke douche, en een ruime slaapkamer met twee bedden (200 x 80 cm). Er is televisie met o.a. alle Nederlandse en een aantal Vlaamse zenders.
s Morgens wordt op de door jou gewenste tijd een verzorgd ontbijt klaargezet; bij mooi warm weer lekker buiten in de tuin, en anders in de hal van de B&B. Naast de dagelijkse verzorging van het ontbijt kun je desgewenst voor de avondmaaltijden gebruik maken van onze 'tables d'htes': een diner (naar keuze twee of drie gangen) aan tafel bij je gastvrouw en -heer. Voor drankjes en kleine hapjes tussendoor staat je in de B&B een eigen koelkast ter beschikking.
Uiteraard kun je de hele dag door vrijelijk gebruik van het zwembad en de ligstoelen in de tuin.