Vakantie huis, vakantiehuis,vakantiewoning, huisje, gte, gite, bed and breakfast, bed & breakfast, b&b, B&B, te huur, for rent,  privacy, zwembad, verwarmd zwembad, sauna, massage, frankrijk, Bargemon, Var, Provence,Cote d'Azur, naturisme, naturiste, naturistisch, naturist, bloot
Bed & Breakfast Le Baou'

De Bed & Breakfast (in het Frans heet dat een 'chambre d'htes') bevindt zich  in een separaat gedeelte op de begane grond van villa 'Le Baou', het woonhuis van jullie gastheer en -vrouw Wouter en Jozien. Je beschikt over een totaal van de rest van het huis afgescheiden combinatie van een ingang, een hal, een toilet, een badkamer met dubbele wastafel, ligbad, en afzonderlijke douche, en een ruime slaapkamer met twee bedden (200 x 80 cm). Er is televisie, met vrijwel alle Nederlandstalige zenders. Ook een bescheiden eigen keuken staat je ter beschikking; deze is te vinden  in een vanuit de hal van de B&B toegankelijke ruimte. Je kunt dus gemakkelijk zelf iets te eten bereiden, en altijd gekoelde of warme dranken bij de hand hebben. (voor de volledigheid vermelden we dat niet het keukenblok zelf, maar wl de ruimte waarin dit staat,  incidenteel wordt gebruikt door Jozien en Wouter, omdat zich hier wat voorraadkasten en hun wasmachine bevinden)
Geen energie om zelf voor ontbijt te zorgen? Tegen een kleine meerprijs zullen wij met alle plezier dagelijks een heerlijk vers ontbijt verzorgen. En voor je lunch of diner zijn er genoeg gezellige eetgelegenheden in de dorpen in de buurt te vinden, als alternatief voor het zelf samenstellen van je maaltijd. Ook kun je desgewenst op de dag van aan-komst gebruik maken van onze 'tables d'htes': een verzorgd driegangendiner aan tafel bij je gastvrouw en -heer.
Als gast van de 'chambre d'htes' kun je de hele dag door vrijelijk gebruik maken van het zwembad en de ligstoelen in de tuin.