Vakantie huis, vakantiehuis,vakantiewoning, huisje, gte, gite, bed and breakfast, bed & breakfast, b&b, B&B, te huur, for rent,  privacy, zwembad, verwarmd zwembad, sauna, massage, frankrijk, Bargemon, Var, Provence,Cote d'Azur, naturisme, naturiste, naturistisch, naturist, bloot
Bed & Breakfast Le Baou'

De Bed & Breakfast (in het Frans heet dat een 'chambre d'htes') bevindt zich  in een separaat gedeelte op de begane grond van villa 'Le Baou', het woonhuis van jullie gastheer en -vrouw Wouter en Jozien. Je beschikt over een totaal van de rest van het huis afgescheiden combinatie van een ingang, een hal, een toilet, een badkamer met dubbele wastafel, ligbad, en afzonderlijke douche, en een ruime slaapkamer met twee bedden (200 x 80 cm). Er is televisie, met vrijwel alle Nederlandstalige zenders.
s Morgens wordt op de door jou gewenste tijd een verzorgd ontbijt klaargezet; bij mooi warm weer lekker buiten in de tuin, en anders in de hal van de B&B.
Uiteraard kun je de hele dag door vrijelijk gebruik maken van het zwembad en de ligstoelen in de tuin. Voor drankjes en kleine hapjes tussendoor staat je in de B&B een eigen koelkast ter beschikking. Tevens is er een waterkoker, een koffiezetter, en serviesgoed. Een keuken mis je dan ook niet echt, want 's avonds zijn er talloze restaurants in de nabije omgeving te vinden. Ook kun je desgewenst voor de avondmaaltijden gebruik maken van onze 'tables d'htes': een diner (naar keuze twee of drie gangen) aan tafel bij je gastvrouw en -heer.