Vakantie huis, vakantiehuis,vakantiewoning, huisje, gte, gite, bed and breakfast, bed & breakfast, b&b, B&B, te huur, for rent,  privacy, zwembad, verwarmd zwembad, sauna, massage, frankrijk, Bargemon, Var, Provence,Cote d'Azur, naturisme, naturiste, naturistisch, naturist, bloot
Gte en B&B 'le Baou'  -  Wellness: Sauna en Massage

Ontspannen genieten van de rust, de zon, en het zwembad is natuurlijk al lekker genoeg. Maar 'Le Baou' biedt meer: verkwikkende momenten in de eigen sauna, en/of een weldadige massage.

De massiefhouten Finse sauna bevindt zich in een apart klein natuurstenen gebouwtje, dat begin vorige eeuw als bergplaats is gebouwd in de toenmalige olijfboomgaarden. De sauna ligt nabij het zwembad en de buitendouche. Vroeg in het seizoen, of juist in de late herfstperiode is het vaak overdag, als de zon schijnt, prima toeven aan het zwembad. Maar als de zon wegdraait wordt het snel wat frisser, en wat is er dan lekkerder dan een ontspannen uurtje in de sauna?

De massages worden gegeven door Jozien, een ervaren en gediplomeerd sportmasseuse, aangesloten bij het Nederlands Genootschap voor Sportmassage (NGS), de leden-, branche- en examenorganisatie van en voor sport-, sportzorg- en wellnessmasseurs.
Op de door jou gewenste tijd en plaats (binnen of buiten, bijvoorbeeld op een rustig zon- of schaduwplekje in de tuin) stelt zij graag haar massagetafel op, om een op je specifieke klachten, wensen, of aandachtspunten toegesneden behandeling te geven. 

Vraag naar onze voorwaarden en tarieven voor sauna en massage.