Vakantie huis, vakantiehuis,vakantiewoning, huisje, gte, gite, bed and breakfast, bed & breakfast, b&b, B&B, te huur, for rent,  privacy, zwembad, verwarmd zwembad, sauna, massage, frankrijk, Bargemon, Var, Provence,Cote d'Azur, naturisme, naturiste, naturistisch, naturist, bloot
Gte en B&B 'le Baou'   -   Wie zijn Wij?

In het jaar 2000 ben ik, Wouter (62), in de Provence neergestreken. Mijn kantoorbaan als bedrijfsjurist in Nederland heb ik lang geleden ingeruild voor een bestaan als freelancer, waarmee het mogelijk werd om in Frankrijk te wonen.Inmiddels doe ik dat samen met mijn (eveneens Nederlandse) vriendin Jozien; zij werkt als (gediplomeerd) sportmasseur.

Met enthousiasme ontvangen wij jullie in onze gte, of in onze B&B. We helpen jullie graag met op je wensen toegesneden tips voor uitstapjes, restaurants en activiteiten. Desgewenst kunnen jullie gebruik maken van onze 'table d'htes': op je aankomstdag, of later tijdens je verblijf, kun je bij ons aanschuiven voor een verzorgd diner. En als we elkaar af en toe bij het zwembad tegenkomen leidt dat vast wel eens tot een praatje en wat nadere kennismaking, wellicht met een glas wijn erbij. Maar we dringen geen enkele vorm van sociaal contact op: het is jllie vakantie en je bent vrij om helemaal je eigen gang te gaan!  

Tenslotte: laten we er niet omheen draaien, wij zijn blij met de inkomsten uit de verhuur. Maar minstens zo fijn vinden wij het als we merken dat onze gasten een leuke vakantie bij ons doorbrengen, en bij hun vertrek in het gastenboek laten weten dat ze hebben genoten van het zonnige weer, de stilte, het zwembad, de prachtige omgeving en de vriendschappelijke contacten. Graag tot ziens in Le Baou!