Vakantie huis, vakantiehuis,vakantiewoning, huisje, gîte, gite, bed and breakfast, bed & breakfast, b&b, B&B, te huur, for rent,  privacy, zwembad, verwarmd zwembad, sauna, massage, frankrijk, Bargemon, Var, Provence,Cote d'Azur, naturisme, naturiste, naturistisch, naturist, bloot
Gîte en B&B ‘Le Baou’ 
Vacances Naturistes au coeur du Var
Gîte en B&B  'le Baou' -   Privacy Policy/Disclaimer

De teksten en afbeeldingen die wij op de webpagina’s van deze site publiceren zijn met zorg samengesteld en bieden een getrouw beeld van de situatie in en rond de gîte en de Bed & Breakfast.
Ondanks de betrachte zorgvuldigheid is het mogelijk dat (delen van) de op de webpagina’s weergegeven informatie op onderdelen onvolledig, onjuist en/of niet up-to-date is.
Aan de informatie kunnen derhalve geen rechten worden ontleend; het is mogelijk dat de situatie en/of de aanwezige voorzieningen op het moment van bezoek aan de gîte of de B&B in beperkte mate afwijken van de op de webpagina’s beschreven en/of getoonde situatie.

De gegevens die je ons in het kader van een verzoek om informatie of een reservering verstrekt worden uitsluitend voor desbetreffende doeleinden gebruikt, en zullen door ons in geen geval openbaar gemaakt worden of aan derden worden verstrekt.

Deze gegevens blijven gedurende 24 maanden na verstrekking in ons databestand opgeslagen, teneinde hierover bij een eventuele volgende informatieaanvraag of reservering te kunnen beschikken. Bij een zodanige volgende informatieaanvraag of reservering wordt deze termijn automatisch met 24 maanden verlengd.
Wij zullen deze gegevens niet gebruiken om je ongevraagd aanbiedingen te doen of anderszins aan te sporen tot een (volgende) reservering. Wel zullen wij het verstrekte e-mailadres gebruiken om je gedurende de hierboven aangeduide periode dat de gegevens bij ons opgeslagen zijn rond de jaarwisseling een nieuwjaarswens toe te sturen.

Wij zullen je op eerste schriftelijk verzoek laten weten welke gegevens wij van je hebben opgeslagen, en deze eveneens op eerste schriftelijk verzoek uit ons databestand verwijderen. 

Wij zijn ons bewust van het bestaan van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (GDPR - General Data Protection Regulation) en zullen de voor ons daaruit voortvloeiende verplichtingen zo volledig als in ons vermogen ligt nakomen, ook indien en voor zover deze in onderhavige privacyverklaring niet expliciet vermeld zijn.

Wij behouden het recht voor om de webpagina’s naar eigen inzicht en op ieder door ons gewenst moment te veranderen of te beëindigen. Wij zijn niet aansprakelijk voor de gevolgen van verandering of beëindiging, onverminderd de verplichting tot wederzijdse nakoming van gesloten huurovereenkomsten.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van andere webpagina’s (links) waarnaar op onze webpagina’s wordt verwezen. Het aanbrengen van zodanige links houdt niet in dat wij de inhoud van zodanige bestanden onderschrijven.

De teksten en afbeeldingen op deze webpagina zijn auteursrechtelijk beschermd. Het verveelvoudigen en/of openbaar maken van zodanige teksten en afbeeldingen of gedeelten daaruit is niet toegestaan. 
Terug naar Homepage