Vakantie huis, vakantiehuis,vakantiewoning, huisje, gîte, gite, bed and breakfast, bed & breakfast, b&b, B&B, te huur, for rent,  privacy, zwembad, verwarmd zwembad, sauna, massage, frankrijk, Bargemon, Var, Provence,Cote d'Azur, naturisme, naturiste, naturistisch, naturist, bloot
Gîte ‘Le Baou’ 
Vacances Naturistes au coeur du Var

Gîte en B&B  'le Baou' -   Privacy Policy/Disclaimer

De teksten en afbeeldingen die wij op de webpagina’s van deze site publiceren zijn met zorg samengesteld en bieden een getrouw beeld van de situatie in en rond de gîte en de bed & breakfast..
Op de afbeeldingen zijn geen bewerkingen toegepast die beogen de situatie anders of mooier voor te stellen dan hetgeen met de werkelijkheid overeenstemt, met dien verstande dat de foto’s gemaakt zijn in een zomers jaargetijde en onder gunstige weersomstandigheden.

Ondanks de betrachte zorgvuldigheid is het mogelijk dat (onderdelen van) de op de webpagina’s weergegeven informatie op onderdelen onvolledig, onjuist en/of niet up-to-date is.
Aan de informatie kunnen derhalve geen rechten worden ontleend; het is mogelijk dat de situatie en/of de aanwezige voorzieningen op het moment van bezoek aan de gîte in beperkte mate afwijken van de op de webpagina’s beschreven en/of getoonde situatie.

De gegevens die je ons in het kader van een verzoek om informatie of een reservering verstrekt worden uitsluitend voor desbetreffende doeleinden gebruikt, en zullen door ons in geen geval openbaar gemaakt worden of aan derden worden verstrekt.

Wij behouden het recht voor om de webpagina’s naar eigen inzicht en op ieder door ons gewenst moment te veranderen of te beëindigen. Wij zijn niet aansprakelijk voor de gevolgen van verandering of beëindiging, onverminderd de verplichting tot wederzijdse nakoming van gesloten huurovereenkomsten.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van andere webpagina’s (links) waarnaar op onze webpagina’s wordt verwezen. Het aanbrengen van zodanige links houdt niet in dat wij de inhoud van zodanige bestanden onderschrijven.

De teksten en afbeeldingen op deze webpagina zijn auteursrechtelijk beschermd. Het verveelvoudigen en/of openbaar maken van zodanige teksten en afbeeldingen of gedeelten daaruit is niet toegestaan. 

Terug naar Homepage